Fortsatta anpassningar till covid-19

Oavsett om det råder restriktioner eller inte så har vi valt att behålla vissa anpassningar i våra utbildningar för att alla ska känna sig säkra att delta. Om smittspridningen ökar igen så kommer vi snabbt anpassa verksamheten efter det genom att exempelvis boka större lokaler så att vi kan hålla avstånd.

För att alla ska känna sig säkra under våra fysiska kurser så :

  • Vi genomför inga övningar där man behöver ha fysisk kontakt
  • Arbetar vi fortsatt med små grupper i våra öppna utbildningar
  • Behåller vi generösa avbokningsregler vid sjukdom (se nedan)

Avbokningsregler vid sjukdom

Vi vill att du ska ha möjlighet att stanna hemma om du känner dig sjuk. Därför är det helt kostnadsfritt att avboka sig fram till kursstart både om du är sjuk eller om smittspridningen gör dig orolig för att bli sjuk.

Delta på distans vid fysisk utbildning?

På våra öppna utbildningar har vi har valt att inte blanda deltagare på plats med deltagare över webben. Framförallt för att situationerna är så olika; det är väldigt krävande att sitta på distans under hela kursdagar och vara aktiv deltagare. Dessutom är det lätt att dem som sitter framför sin dator hamnar lite utanför, även om vi som utbildare självklart arbetar med att inkludera i möjligaste mån.

Vi tror helt enkelt starkt på att webbutbildningar kräver en annan typ av upplägg än fysiska utbildningar för att deltagarna ska få ut mesta möjliga ur sin kurs. Därför har vi valt att skilja på webbutbildningar och utbildningar på plats.

Dock kan vi självklart göra undantag vid företagsanpassade utbildningar - kontakta oss så diskuterar vi ett bra upplägg.