Hur vi anpassar oss till covid-19

Under rådande situation så har vi i utbildningsbranschen behövt anpassa vårt sätt att arbeta för att kunna erbjuda utbildningar som är säkra men fortfarande håller god kvalité. Nedan vill vi ge dig en bild av vad vi har förändrat och hur vi tänker för att utbildningarna ska bli både säkra och bra.

För att alla ska känna sig säkra under våra fysiska kurser så har vi gjort dessa justeringar:

  • Vi genomför inga övningar där man behöver ha fysisk kontakt eller vara närmare än rekommenderat avstånd
  • Vi genomför våra kurser i större lokaler än vanligt så att avstånden kan hållas
  • Vi ser till att vi kan hålla avstånd även på lunchen och vid fika
  • Vi arbetar med små grupper, våra kurser är normalt i små grupper men vi har på vissa kurser minskat gruppstorleken ytterligare

Känner du dig osäker på om du vill gå en fysisk kurs? Kika på våra webbaserade utbildningar där vi har har utökat antalet kursstarter.

Avboka kostnadsfritt fram till kursstart

För oss är det viktigt att våra kursdeltagare känner en trygghet i att kunna boka om eller av vid behov men minst lika viktigt är det att alla ska känna trygghet i att ingen ska behöva riskera andra genom att känna sig tvingad att komma till en kurs om de inte känner sig helt friska. Därför är det helt kostndsfritt att avboka sig fram till kursstart både om man är sjuk eller om det bara skulle vara så att man är orolig för hur virussituationen ser ut just då.

Delta på distans vid fysisk utbildning?

På våra öppna utbildningar har vi har valt att inte blanda deltagare på plats med deltagare över webben. Framförallt för att situationerna är så olika; det är väldigt krävande att sitta på distans under hela kursdagar och vara aktiv deltagare. Dessutom är det lätt att dem som sitter framför sin dator hamnar lite utanför, även om vi som utbildare självklart arbetar med att inkludera i möjligaste mån.

Vi tror helt enkelt starkt på att webbutbildningar kräver en annan typ av upplägg än fysiska utbildningar för att deltagarna ska få ut mesta möjliga ur sin kurs. Därför har vi valt att skilja på webbutbildningar och utbildningar på plats.

Dock kan vi självklart göra undantag vid företagsanpassade utbildningar - kontakta oss så diskuterar vi ett bra upplägg.