Utbildningar i retorik

Retorik handlar om att hitta bästa sättet att föra fram vårt budskap i den situation vi befinner oss i. Alla situationer är olika men med retorikens hjälp kan du få en metod för att anpassa dig och ditt innehåll till det sammanhang du befinner dig i just nu.

Precis detta arbetar vi med – att lära dig med retorikens hjälp att nå ut och få fram ditt budskap. Hos oss får du möjlighet att lära, öva, få feedback och utvecklas i små grupper. Våra retorikutbildningar är till för dig som verkligen vill lära dig något och gå en intensiv utbildning, inte för att få ett roligt avbrott i arbetet!

Våra utbildningar är till för dig som verkligen vill lära dig något, inte för att få ett roligt avbrott i arbetet!

retorikcoach

Förslag på öppna utbildningar

> Praktisk retorik

Utbildningen i praktisk retorik är till för dig som på allvar vill få folks uppmärksamhet när du talar eller presenterar något.

> Presentationsteknik

Presentationsteknik är en utbildning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Våga tala inför grupp

Våga tala vänder sig till personer som undviker att hålla presentationer på grund av den nervositet de drabbas av.

> Presentation skills (in English)

Presentation skills is the English version of our popular speaker training course (Presentationteknik) – a course for people in various professions.

Förslag på företagsanpassade utbildningar

> Praktisk retorik

Praktisk retorik är vår bredaste utbildning. Vi tar upp både presentationsteknik och argumentation, samt att det är ordentligt med tid för att öva så det sitter!

> Presentationsteknik

Presentationsteknik fokuserar mycket på hur ni kan hålla presentationer som blir intressanta, tydliga och där det blir lätt för lyssnarna att minnas det som är viktigast.

> Argumentationsteknik

Vårt upplägg Argumentationsteknik är till för grupper som ofta argumenterar för olika förslag/idéer/produkter.

> Rhetoric in English

Rhetoric in English is an English version of our popular speaker training courses – a course for people in various professions.