Kommunikationsutbildningar

Kommunikationsutbildningar kan innefatta ganska många olika saker, och den typ av kommunikations-utbildningar som vi erbjuder inriktar sig på muntlig och skriftlig kommunikation samt mötesteknik.

Eftersom kommunikationsutbildning kan omfatta så mycket har vi ingen utbildning som heter just ”kommunikationsutbildning” utan här nedan hittar du exempel på de utbildningar som vi erbjuder.

Anpassade kommunikationsutbildningar ger vi i hela Sverige, och vi har även öppna intensivutbildningar på många orter. Utöver det finns även vår webbutbildningar som du kan gå på distans.

info@retorikutbildning.se

retorikcoach

Populära kommunikationsutbildningar

> Skrivutbildningar

Samlingssida för alla våra skrivkurser.

> Presentationsteknik

Presentationsteknik är en utbildning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Praktisk retorik

Utbildningen i praktisk retorik är till för dig som på allvar vill få folks uppmärksamhet när du talar eller presenterar något.

> Våga tala inför grupp

Presentationsteknik är en utbildning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Presentation skills (in English)

Presentation skills is the English version of our popular speaker training course (Presentationteknik) – a course for people in various professions.

> Effektiva möten

Många möten upplevs som meningslösa och ineffektiva. Det måste betyda att det finns gott om möjligheter till förbättringar.

> Direktlänk till våra webbutbildningar

Läs om de utbildningar som vi erbjuder som webbutbildningar. För dig som vill eller behöver gå en utbidlning utan att behöva resa och ses fysiskt.