Kommunikationskonsult

Kommunikationskonsulter kan arbeta inom många områden och det vi är specialiserade på är utbildningar och personligt anpassad träning. Vi erbjuder utbildningar inom framför allt skriftlig och muntlig kommunikation samt mötesteknik. Vi har öppna intensivutbildningar som du kan anmäla dig till enskilt, och vi skräddarsyr gärna upplägg där en eller flera konsulter kommer till er.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda. info@retorikutbildning.se

retorikcoach

Retorik och presentationsteknik

> Presentationsteknik

Presentationsteknik är en utbildning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Praktisk retorik

Utbildningen i praktisk retorik är till för dig som på allvar vill få folks uppmärksamhet när du talar eller presenterar något.

> Våga tala inför grupp

Presentationsteknik är en utbildning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Presentation skills (in English)

Presentation skills is the English version of our popular speaker training course (Presentationteknik) – a course for people in various professions.

> Retorikcoachning

Om du är chef, mötesledare, föreläsare eller ofta håller i viktiga presentationer så rekommenderar vi dig att skaffa en retorikcoach.

Mötesteknik

Utbildningar i mötesteknik behöver oftast skräddarsys och här hittar du ett grundupplägg

> Effektiva mötenSkrivutbildningar och skrivhandledning

De olika upplägg och inriktningar vi har inom skrivande har vi samlat här:

> Skrivutbildningar